Cabanossi kolbász
https://kolbasz.lap.hu/
Kolbászkolbasz.lap.hu/9-99hu17482474282004-11-05 00:00:002004-11-05 00:00:002025-05-26 10:17:08Kiss Attilainfo@logimix.huKiss Attilainfo@logimix.huKiss Attilainfo@logimix.huCentral Médiacsoport Zrt.http://centralmediacsoport.hu/centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004Linkek a témában:
Landhof cabanossi
A LANDHOF tartós kolbászok közé tartozik a Cabanossi, grobe Polnische, Wiener és fűszeres sajtos kolbász.
Tokaj Gourmet Cabanossi kolbász
A cabanossi egy enyhén füstölt, fűszeres hőkezelt utóérlelt sertéshúsból készült kolbászfajta. Jellegzetessége, hogy legfeljebb 2 cm vastag és 12-15 cm hosszú.
Meghatározás
Pikánsan fűszerezett és gondosan füstölt – ez a száraz kolbászok klasszikusa, a Cabanossi.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!